Oppstart MØYgruppe Tinn 20.08.19

Dato: 20.08.2019

Detaljer

Tirsdag 20. august kl. 18 – 20 i Skriugata 26, Rjukan

MØY Entreprenørskap er nå klare til å sette i gang med nye MØYgrupper i Tinn, takket være støtte fra Omstillingsprosjektet. Bli en MØYer og bli med oss inn i en intensiv høst der utvikling av din bedrift står i høysete.
Ut i fra respons planlegger vi oppstart av en eller to grupper med aktuelle oppstartsdatoer:
Tirsdag 20. august kl. 18 – 20 i Skriugata 26, Rjukan og
Mandag 26. august kl. 18 – 20 på landbrukskontoret i Atrå.

Påmelding for 20. august:
Vi har ledig 7 plasser pr. gruppe. Er du interessert i å delta og bli med i MØY ber vi om at du bruker skjema under  til å melde din interesse. Får du beskjed om at det er fullt, prøv den andre datoen, eller ta kontakt med oss, så setter vi deg på venteliste.

Kostnad:
Kr. 500 for gruppeavgift og kr. 350 for medlemskap i MØY Entreprenørskap.

Program for MØYgruppa:
Sammen med 4 - 6 andre møtes gruppa jevnlig over et halvt år - totalt 6 møter. Gruppa har sin egen fasilitator som driver gruppa fremover etter en fast modell og møteplan – MØYmodellen. MØY følger fast agenda for profesjonelt støttenettverk med ulike læringsøkter tilpasset ditt og gruppas behov og ønsker. Se  tegning:Fasilitator for MØY gruppa er Silje Sjøtveit. Silje har hatt egen bedrift i mange år og ledet mange grupper og prosjekter. Hun har også jobbet i barneverntjenesten, lærer på helse- og sosialfag (vgs) og som veileder. Hun har skrevet bok og mange tekster til ulike magasiner etc. Hun jobber som 50% i NMS (Det Norske Misjonsselskap) ved siden av egne prosjekter. Silje vil i MØY særlig jakte etter de gode samtalene og nye menneskemøter. Med seg har Silje et fasilitatorteam på 10 som vil kunne bistå inn med sin kompetanse og erfaring, se fasilitatorliste.

Som deltager i en MØYgruppe er du også automatisk MØY medlem og får tilgang til hele MØY nettverket bestående av andre grupper rundt om i Telemark, Buskerud og Oslo – her kan du delta på deres åpne læringsøkter via nett om du har lyst! Det arrangeres MØYdag der hele nettverket samles og du vil i tillegg inviteres til andre aktiviteter og muligheter.

Vi håper å høre fra deg og kan du ikke vente til å bli bedre kjent med alle de dyktige MØYerne så anbefaler vi å lese mer om noen av dem i vår Tett på MØYere serie: http://www.moy-entreprenorskap.no/tett-pa-moyere

Søknad om plass i nettverksgruppe 20.08. i Tinn

 • Må fylles inn!

 •

 •

 •

 •

Postadresse

MØY EntreprenørskapHovinvegen 1520
3652 Hovin I Telemark

Telefon

+47 928 89 901